Fjern tipset fra reiseguiden

Fjerner du tipset kan du alltid legge det til igjen

Lagre i reiseguiden


Angi navnet på din reiseguide der du vil at tipset skal lagres:

Velg hvilken eksisterende reiseguide tipset skal lagres i.

Bekreft sletting

Bekreft sletting

Er du sikker på at du vil fjerne tipset?

Legg til kommentar

Fig Tree Bay

Blue Village Althea Beach

Steg 1 av 5


Velg et geografisk område (ikke obligatorisk)

Her angir du om det du tipser om ligger innen et større geografisk område som f. eks. en kommune eller øy.

Angi by (ikke obligatorisk)

Her angir du byens navn

Angi adresse (Legg inn adresse og evt by her)

Her angir du adressen til det du tipser om

Er du enig?

Si din mening og skriv ditt eget tips for Blue Village Althea Beach!

Fakta

Karakter(6)

Informasjon fra Startour.no 

Blue Village Althea Beach minner om en ferielandsbyen og er bygget i etasjer mot Middelhavet. Her bor du med alle fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. Hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien. Bestill leilighet eller pri

34 Ellinon Street, 5295 Pernera, Cyprus, POB 37008, 5306 Paralimni.
-23 81 41 41

Sted: Europa | Kypros | Fig Tree Bay | Kategori: Hotell/Overnatting

Rapporter innholdet
Ine Reyes vurdering:

Istedenfor å feire 40-års dagen min med stor fest, tok jeg med meg min to smågutter på en all inclusive ferieuke på Althea Beach. Vi hadde ettroms leilighet og full havutsikt. Mer perfekt beliggenhet har vi aldri hatt på et bosted før. Høy kvalitet på all inclusive og barna kunne  hente seg både slush og is dagen lang, så det ble litt ferie på mor også. Barna snakket både engelsk og gresk til slutt. Vær obs på at noen leiligheter kan ha støy fra scenen/underholdningen. Du bør regne med å gå 5 min til de beste strendene, da hotellstranda har vond bunn å trå på...All inclusive slutter serveringen ca ved 21-tiden for at ingen skal bli overstadig beruset. Det er tross alt et familiehotell.

03-11-2008

Tagg tipset: familiehotell

Legg til kommentar Rapporter innholdet
Magnus Åsruds vurdering:

Althea er et meget bra familie-anlegg. Anbefaler at når man skal bo her så bør man forhåndsbestille 1/2-pensjon. Maten her er meget velsmakende.

Tagg tipset: familiehotell fig tree bay hotel hotell kypros overnatting

Legg til kommentar Rapporter innholdet
 / 
Hanne Mette Holtmanns vurdering:

Althea har alt, og vi hadde en flott uke på dette anlegget. Rett på stranden, som riktignok er litt stenete i vannet. Men,den kritthvite sanden viser vei imellom stenene. Hotellet ligger et stykke unna sentrum, men det finnes et lite sentrum i nærheten, med butikker og restauranter om man trenger det. Barna og resten av familiene kan storkose seg her!

27-03-2009

Tagg tipset: familieferie familiehotell hotell overnatting

Legg til kommentar Rapporter innholdet
Saylys vurdering:

Veldig fint hotell for barnefamilier. Rent, hyggelige ansatte, fint basseng og barnebasseng, hyggelig lekeplass, godt utstyrt kjøkken. Show på kvelden, for de som liker det. Det gir støy for en del leiligheter, men de slutter gjerne rundt kl 21. Stranden ved hotellet er en klippestrand med en del sten i vannet. Mange snorklet der.

Et par hundre meter fra hotellet ligger Louma Beach. Fin strand, inne i en vik, passer fint for barnefamilier også.
Hotellet ligger i Pernera, max 5 min kjøring fra Fig Tree Bay. Hele området heter Proteras. Paralimni er nærmeste by, og har bedre muligheter for shopping.

Dersom man ikke ønsker all inclusive, er det flere små "supermarkeder" i nærheten. Det er også godt utvalg av restauranter i nærområdet. Innen 10 min gange finner du lokal og internasjonal mat, minst tre italienske restauranter, engelsk, irsk/amerikansk, meksikansk, kinesisk, indisk, isbar, noen barer.

Ønsker du større utvalg av restauranter og annet, er det ca 5 min med lokalbuss (1,50 euro pr voksen) eller taxi (2 euro pr voksen) til Fig Tree Bay. Du kan også gå strandpromenaden, ca 25 min. Liker man indisk mat, vil jeg anbefale Raj restaurant i Fig Tree Bay, på hovedgaten med en gang man kommer inn til Fig Tree Bay fra Pernera.

Synes man prisene på de lokale "supermarkedene" er litt høye, er det enkelt å ta lokalbuss (1,50 euro pr voksen) eller taxi (2 euro pr voksen) til et ordentlig supermarked. Orphanides ligger ca 5 min kjøring i retning byen Paralimni, og har mye lavere priser.

Lokalbussen går fra Agia Napa, via Fig Tree Bay og Pernera til Paralimni. Den koster 1,50 euro pr voksen samme hvor langt man skal.

Ocean Aquarium ligger også bare noen minutters kjøring fra hotellet. Også hit kan man ta bussen eller taxi. Det er ikke spesielt stort eller imponerende, men et hyggelig avbrekk fra å ligge i solen hele dagen. Foruten fisk kan man se pingviner, krokodiller, skilpadder og diverse fugler der.

Tagg tipset: all inclusive familie familieferie familiehotell hotell overnatting strand

Legg til kommentar Rapporter innholdet
marianne83s vurdering:

Vi var her med 4 barn, og hadde all inclusive. Jeg er så utrolig fornøyd med dette reisemålet. Maten var fantastisk, veldig hyggelige personell på hotellet, flotte rom og flott bassengområdet. Det var så utrolig barnevennlig med lekeplass, sandvolleyball bane og bamseklubb og underholdning for barn på scenen nesten hver kveld. Jeg vil definitivt anbefale dette hotellet videre, og samtidig takke Star Tour for at vi fikk en strålende, tilrettelagt ferie. Jeg vil definitivt reise tilbake hit.

Legg til kommentar Rapporter innholdet
Tobarnsmammas vurdering:

Vi var en uke på Blue village Althea beach, vi kommer nok aldri til å vende tilbake dit.
Vi hadde ett par episoder som vi kunne vært fouten, skal ikke gå nærmere inn på dette her. Men vil dere ha komfort og god service er nok ikke dette hotellet dere må reise på. Ikke så veldig imponert over renholdet rundt bassenget heller, enkelte steder grodde det mose der vannet ikke tørket opp skikkelig. Hotellet er også ganske slitt noe rom og uteområde bærer preg av.

Legg til kommentar Rapporter innholdet