Fjern tipset fra reiseguiden

Fjerner du tipset kan du alltid legge det til igjen

Lagre i reiseguiden


Angi navnet på din reiseguide der du vil at tipset skal lagres:

Velg hvilken eksisterende reiseguide tipset skal lagres i.

Bekreft sletting

Bekreft sletting

Er du sikker på at du vil fjerne tipset?

Legg til kommentar

Viser Madelen reiseguider

Fjern reiseguiden

Er du sikker på at du vil fjerne reiseguiden?

Kopier reiseguiden

Angi navn på din kopi av reiseguiden.

Endre navn på din reiseguide

Gi reiseguiden et navn

Sunny Beach

  1. 1
  2. 2

Action Aquapark

Karakter(3)

Sted: Europa | Bulgaria | Svartehavskysten | Sunny Beach | Kategori: Aktiviteter

Ine Reyes vurdering:

Det finnes flere badeland, men Action Aqua Park utenfor Sunny Beach er størst og finest. Like greit å ta en taxi så slipper du å skvise deg sammen med andre som også har med seg store vesker og små barn..Husk alltid å avtale taxipris på forhånd, og det gjøre du etter du har sjekket med guiden/resepsjonen hvor mye det faktisk skal koste. Rent og pent i badeland som overalt ellers.

therese-85s vurdering:

Action Aqua Park og ligger et stykke utenfor det egentlige Sunny Beach. Her finnes det ikke mindre enn åtte ulike vannsklier, flere basseng, bølgemaskin og selvsagt restauranter og barer. Billettene koster 26 leva pr. dag hvis du er høyere enn 1,3 meter, og 14 leva hvis du er lavere. Omtrent halv pris for halv dag. Henting med buss etter faste ruter inngår i billettprisen. ANBEFALES :D

 / 
Madelens vurdering:

Badeland rett i utkanten av Sunny Beach. Det går gratis busser både til og fra badelandet, fra alle busstoppene langs Sunny Beach og også fra Nessebar. Så veldig enkelt å komme seg hit. Mange basseng, boblebad og sklier. Personlig var favorittene de skliene man kunne sitte i badering og lazy river :) I tillegg har de en mini-dyrepark. Her trives de store like godt som de små :) Flere spisesteder med god mat har de også. (Jeg har vært her 2 ganger, en gang i 2007 og en gang nå i 2011. Parken har blitt meget forbedret og utvidet siden 2007.)

Informasjon fra Startour.no 

Palasslignende Majestic Beach er ett av de mest familievennlige hotellene i Sunny Beach. Hotellet har aktiviteter for hele familien. Bamse kommer på besøk og her finnes vårt lekehus Play Hotel. Spa og treningsrom for voksne.

Hot

Sunny Beach, Bulgaria.
-554-215 00

Sted: Europa | Bulgaria | Sunny Beach | Kategori: Hotell/Overnatting

 / 
Madelens vurdering:

Ett kjempeflott hotell som ligger så og si rett på stranden. God standard, 2 basseng området (ett spesielt tilpasset barn), Bamseklubb, Spa, Minigolf, barer og restauranter. Det er også eget supermarked inn på hotellet. Hotellet ligger helt på enden av Sunny Beach, noe som gjør at du slipper unna mye av "støyet" fra utelivet og byen. Men dette gjør det jo litt "langt" å gå for å komme til "livet". Det var ikke noe stort problem, men kjedelig å måtte gå 3 km for å komme "hjem" fra byen. Ellers ett tipp topp hotell :D

Catamaran Cruise

Karakter(1)

Sted: Europa | Bulgaria | Svartehavskysten | Sunny Beach | Kategori: Aktiviteter

 / 
Madelens vurdering:

Kjempefin katamaran tur. Det kommer en buss og plukker opp ved de ulike busstoppene. Katamaranen kjører fra Nessebar. På turen får du kjempeutsikt over hele Nessebar, Sunny Beach og Sveti Vlas. I tillegg er sjansen meget stor for at du får se delfiner :) Det gjorde i hvertfall vi! All drikke er inkludert i båtturen, og det serveres ett måltid under turen som varer ca. 4 timer. I tillegg stopper båten, så de som vil kan bade og snorkle. Anbefales!

Informasjon fra Startour.no 

Hotell Jantra består av både rom og leiligheter og ligger i gåavstand til stranden i Sunny Beach. Et bra alternativ for deg som ønsker et prisgunstig bosted. Det er kun et kort spasertur til shopping, barer og restauranter.

Hote

Sunny Beach, Bulgaria.
-554-224 70/71/72

Sted: Europa | Bulgaria | Sunny Beach | Kategori: Hotell/Overnatting

Madelens vurdering:

Et helt ålreit hotell meget sentralt på Sunny Beach. Var her med en venninne i 2007. Kort vei til strand, shopping, uteliv og restauranter. Passer fint for en ungdomsferie med venner! :)

FerieMads vurdering:

Helt greit hotell som passer meget bra for ungdommer ! frokosten bestod av mye ungdomsmat ( pizza, pølser, toast, sandwiches osv ) Baren ved bassenget har alltid god stemning og de som jobber der slår gjerne av en prat ! rommene har grei størrelse men er ikke noe luksusrom. var der med en guttegjeng i 2010 og skal tilbake med 18 stykker nå i 2011

TyHuynhs vurdering:

Hotellet er pent og ryddig, bra for prisen.

Vaskedamene der er helt fantastiske rydder rommet fort og veldig ryddig ( selv når rommene er skittne med masse søppel, så rydder de det rent for deg). Måtte bare gi dem litt tips for dette.

Baren ved siden av er jo helt strålende, folk fra andre hoteller kommer også. Liten og koselig plass med bartenderen BOBBY! :D

Vakten er veldig streng samtidlig snill.

Verdt å merke: Alle må være stille etter 11. ellers er hotellet helt fantastisk og kommer garantert tilbake.

Maestro

Karakter(2)

Sted: Europa | Bulgaria | Sunny Beach | Kategori: Mat/Drikke/Uteliv

Lisamorens vurdering:

Går man langs strandpromenaden i Sunny Beach, Like ved Blomstergaten, finner man en restaurant som heter Maestro. Her kan man sitte i 2. etg og se utover sjøen, og livet i gaten. I Første etg er det flott underholdning; levende musikk, tryllekunstnere etc.
Her vil jeg særlig anbefale biff med hvitløksaus.... Det beste vi har smakt!!!! Helt fantastisk!!! :-)

 / 
Madelens vurdering:

En av Sunny Beach's beste restauranter :) Ble i hvertfall en av våre favoritter etter 3 uker der nede. Denne ligger der strandpromenaden og Flower Street møtes. Live musikk hver kveld. En halvliter øl koster 2 leva (ca. 10 kr). I tillegg har de kjempegod mat :) Anbefaler spesielt pizzaen :)

  1. 1
  2. 2

Sunny Beach

Skip Navigation Links. Lagre i reiseguiden